I väntan på julen
Publicerat den

Städningen för dagen är klar för länge sen, så det enda vi kan göra nu är att invänta morgondagen. Skinkan ska givetvis griljeras, men det kommer inte att göras förrän ikväll.

Det enda vi har att tänka på tills imorgon förutom skurningen och dammsugningen (tänkte dra en omgång till) är hur vi ska sitta. Sen måste Dennis påminna sina föräldrar att ta med sig bestick. Vi blir nämligen 8st pers och vi har endast sittplatser och bestick till 6st. Det kommer troligtvis bli så att vi flyttar in köksbordet i vardagsrummet så får de som inte får plats vid bordet sitta i soffan. Jag skulle tippa på att det blir mamma och Elias. Kanske Marcus. Det visar sig, som med allt annat.

Jag har även kommit fram till vad jag ska avlägga för nyårslöfte, men jag tänker inte avslöja det förrän det har gått en bit in på året så att jag ser om jag kan hålla det eller inte. xD

Kommer Ni att avlägga några löften?





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?