Hemfärd vankas
Publicerat den

Imorgon är det dags för oss att åka hem och det ska bli grymt skönt, faktiskt. För det första så har jag haft ont i huvudet i snart två dagar pga. att jag inte har kunnat sova och för det andra så är det alltid skönast att vistas i sitt hem. Det är såklart nyttigt att få komma bort ibland, men det slutar oftast med att man längtar hem.

Dagen har varit allmänt värdelös då det inte har hänt någonting. Det var tänkt att Dennis kompis Jacob skulle ha kommit hit för en timme sedan, men han har inte hört av sig så det kan hända att han inte kommer alls och det blir då så att vi kommer att titta på film istället. Hushållet har bestämt sig för att det är I am legend som står på schemat. Jag ska försöka smöra för hans föräldrar och se om de kan skjutsa in oss till affären (de bor mitt ute i skogen) så att vi kan ha någonting att mumsa på. Dennis och jag brukar i princip alltid ha någonting till filmerna på helgerna. Han säger alltid:"Urs, vad jag kommer att bli fet efter det här", men vi har hållt på såhär i snart fem månader och ingen av oss har gått upp någonting. Inte ens jag som slutat att träna innebandy.

Jag tror inte att det står så mycket mer på schemat idag förutom filmen, om Jacob inte kommer hit förstås. Det återstår att se. Annars blir det att titta på I am legend innan vi ska sova. Det får bli en tidig sänggång ikväll då vi ska upp tidigt imorgon. Anledningen till att vi åker imorgon istället för idag är för att Fredrik ändå ska till Västerås.

Om jag får gissa skulle jag tro att vi får kliva upp kl.05:30-06:00 eller liknande. Jag börjar inte förrän kl.12:50, så för min del spelar det ingen roll. Jag kommer, som Ni säkert förstår, slänga mig i sängen det första jag gör när jag kommit hem. Dennis får skjuts till skolan då han börjar tidigare.

Jag kan även meddela att jag så gott som har ordnat en praktikplats, men det är inte 100% spikat än. Det blir förhoppningsvis klart nästa vecka.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?