Hem ljuva hem
Publicerat den

Nu sitter jag återigen hemma i vår älskade lägenhet. Det känns skönt att vara hemma. Jag har alltid tyckt att det varit jobbigt att åka bort till någon då det känns så konstigt. Som att man inkräktar på deras mark. Sen trivs Dennis och jag väldigt bra här, vilket har gjort att vi har längtat hem under hela besöket hos hans föräldrar.

Det var såklart kul att få träffa dem och komma bort lite, men det är alltid lika skönt att få komma hem. Varför vi har längtat hem hela tiden tycker jag inte att jag borde skriva ut i en blogg, men som Ni säkert såg i ett av mina föregående inlägg så skrev jag att det hade varit lite stökigt i huset. Mer behöver jag inte säga, utan jag lämnar det så.

Jacob kom över en stund igår kväll och vi gjorde inte sådär jättemycket. Jag låg i sängen medan grabbarna satt på sängkanten och skapade en miniräknare på datorn. Vi tittade även på tv samt åt. Vi hann inte göra så mycket mer innan filmen började. Jag har sett den förut, dock inte hela. Vid ett par tillfällen råkade jag slumra till och när det var 20min kvar frågade han om vi skulle gå upp och lägga oss. Vi valde dock att se klart. Om vi hade sett så pass mycket av den kunde vi lika gärna se klart.

Efter filmen gick vi och lade oss. Denna natt fick jag sova lite grann vilket kändes skönt. Jag hoppas att sömnen ska bli bättre nu när jag får sova i vår säng. Deras gästsäng var väldigt trång.

Denna morgon fick vi kliva upp kl.07 då vi var tvungna att åka tidigt. Jag tyckte dock att vi åkte sent eftersom det tar en stund att åka till Västerås och det slutade med att Dennis blev sen till skolan. Det handlade iofs bara om 10min. För min del spelade hans försening ingen roll eftersom jag inte börjar förrän om 2 ½ h. Det var först tänkt att jag skulle lägga mig och sova en sväng, men så blev det inte. Det känns dumt att lägga sig och försöka sova i ca 1 h. Då kan jag vila när jag har kommit hem. Det känns smidigare.

Nu har jag även fått kontonummer till julklapparna som mina föräldrar respektive Dennis föräldrar ska få. Jag hoppas att jag hinner få de i veckan så att jag inte får panik några dagar strax innan jul. Jag funderar dock på om jag inte ska köpa de andra sakerna ändå. De känns, som jag skrev tidigare, mer personliga.

Jag försökte att klicka hem dem för en stund sedan, men då kommer det upp en ruta med denna text:"Ditt lösenord är spärrat. För att välja ett nytt lösenord måste du logga in till internetbanken och gå in under menyn Beställ tjänster." Vad det är för lösenord det handlar om har jag ingen aning om, så jag har mailat till Swedbanks kundcenter för att se om de kan hjälpa mig. Jag kan ju inte beställa en tjänst om jag inte vet vad det är som ska beställas. Om det är nytt Bank-ID eller nytt inloggningslösenord (som jag redan fixat). Vi får se hur det går.

Jag tänkte också att jag skulle passa på att svara på Sara H's fråga: Vi ser alltid ut att vara uttråkade på bild. Både Dennis och jag har svårt för att se glada ut på beställning. Det ska komma naturligt.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?