Helg
Publicerat den

Då var det helg för min del då vi fick sluta tidigt idag. Det blev julpyssel istället för att titta på innebandy då en av mina lärare skickade mig till skolan då vi var tvungna att vara aktiva med någonting. Jag fick alltså vara i skolan och väl där pyntade jag, tre från min klass och tre från ettan en julgran. Till en början satt jag bara på en stol och tittade på när alla andra pyntade den då jag inte visste hur mycket plats jag fick ta (i gruppen) och jag kände att jag inte ville förstöra vad de hade påbörjat. Det kom dock till en punkt där de hade slut på idéer, så jag lade fram fyra och de nappade på tre. Då blev det hela mycket roligare och vi blev klara för en halvtimme sen.

Det var fyra stycken grupper som pyntade granar och den gran som anses finast kommer att stå i entrén på skolan. Vår grupp bryr sig inte om vi vinner, utan vårat mål var att vi skulle vara nöjda med granen och det blev vi.

Nu sitter jag alltså hemma igen och undrar vad jag ska göra. Jag har iaf bestämt mig för att ta hand om disken så att Dennis slipper göra det då jag vet att han kommer att vara trött när han kommer hem. Vad jag mer ska göra av dagen har jag inte riktigt bestämt. Jag har dock lovat mig själv att jag ska bli klar med minst en skoluppgift i helgen, så jag kan börja med att välja ut vilken jag anser som viktigast och försöka skriva på den. Sen får vi se :) Vänta på Snutt kommer jag att göra iaf.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?