Härliga fredag
Publicerat den

Det blir ännu en slapp dag då mina planer inte riktigt blev som jag räknat med. Jag skulle nämligen vara med på en innebandyturnering nu kl.09, men laget har lämnat återbud då många inte kunde. Jag kommer dock att åka dit och titta så att jag iaf får närvaro. Även om jag inte tränar innebandy för tillfället kan det ändå vara kul att titta, så jag cyklar dit om ett par minuter och håller mig där under dagen. Två dagars extra ledighet denna vecka får räcka. Tre blir bara tråkigt.

Frågan är bara vilken tid vi slutar. Jag tänkte nämligen att jag skulle överraska Dennis med att ta hand om disken trots att det är hans vecka att diska. Han är så trött om dagarna efter praktiken, så jag känner att jag kan unna honom lite extra vila genom att slippa diska och bara komma hem och ta det lugnt.

Det är planerat att vi ska ta det relativt lugnt ikväll då vi har bestämt att vi ska titta på Twins. En av de få filmer med Arnold.S som jag tycker är bra. Det är den och Junior. Vi får se om vi unnar oss någonting att tugga på. Förmodligen morötter och dip för min del då kylskåpet kryllar av morötter xD

Nej, nu kanske jag ska äta frukost samt göra mig i ordning. Jag tänkte att jag skulle cykla några minuter tidigare eftersom det kan vara jobbigt att cykla på snö och för att det kan vara kallt vilket resulterar i att man är framme några minuter senare. Vi hörs antagligen senare. ;)





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?