Hårfärg inköpt
Publicerat den

Efter att ha varit en sväng på stan är Dennis och jag nu hemma igen. Vi tog oss en tur till Åhléns för att köpa hårfärg till mig. Det blev Schwartzkopf blonde L1++ och Country Colors 58. Anledningen till att jag köpt 2st av varje är för att jag ska vara säker på att täcka alla områden så att jag inte har bruna fläckar kvar.

När vi var klara på Åhléns gick vi till Hemköp för att köpa halstabletter. Vi upptäckte då att dessa färger även fanns där och hade jag valt att köpa de där istället hade jag sparat ca 60:-. Jag är dock inte så petig vad gäller det, utan jag ville gå till Åhléns då de har ett mycket större utbud än matbutiker, enligt mig.

Blekningen kommer att göras efter maten (den står på spisen nu) och färgningen av det röda kommer att göras imorgon. Jag hoppas att det blir bra och skulle det inte bli det får jag ta en annan röd, helt enkelt.



Sara H

oj det där kommer slita på håret. Hur många ggr har du blekt håret nu? som du kan komma ihåg.

Jag får knappt bleka mitt igen då jag riskerar att skada topparna rejält då. Jag har nog blekt över 20 ggr iaf på 5 år kanske xD



URL: http://sarahagelberg.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?