Handla julmat
Publicerat den

God morgon, folket. Det blev en tidig uppstigning för mig idag då jag runt kl.09 kände mig utvilad. Dennis och jag gick till sängs vid midnatt och tack vare att Engla inte skriker så mycket längre (hon skrek till vid kl.06 imorse efter att Dennis gått på toa. Antar att hon ville ha sällskap) kände jag att det var dags att kliva upp. Varför ligga kvar i sängen om man ändå känner sig utvilad?

Jag har precis gett Eira och Engla en portion blötmat, som de får varje morgon. Engla har precis varit uppe i soffan och tackat för maten. De brukar göra det, gulligt nog. :)

På schemat idag står det att handla julmat. Det blir visserligen inte så mycket eftersom våra familjer tar med sig en del när de kommer. De tar givetvis inte med sig allt, så vi ska handla det som är kvar. Vi har sagt att vi ska åka till Willys, men jag är osäker över om de säljer Gustafskorv (?). Coop Extra gör det däremot, så man kanske skulle ta sig en sväng dit. Jag får prata med Dennis om det. Smidigast är ju att åka till Willys eftersom det är så billigt där. Coop Extra ligger strax nedanför skolan, så jag skulle kunna köpa Gustafskorv på måndag eller idag när vi väntar på bussen från stan till Erikslund.

Någon som vet om det säljs Gustafskorv på Willys här i Västerås?



Anonym

Domsäljer de ja



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?