Gott nytt år... snart..
Publicerat den


Inte många timmar kvar till det nya året nu. Det har inte hänt särskilt mycket sen jag skrev sist. Dennis och jag har ätit samt tittat på filmen han köpte idag - I love you, man. Det var såklart en komedi då jag fullkomligt älskar filmer ur den genren. Den var faktiskt riktigt bra och vid några scener höll jag på att dö av skratt. Jag satte t.o.m. skrattet i halsen en gång.

På menyn stod kräftor (jag åt 3st stjärtar och Dennis resten), olika sorters kex, vitlöksbaguetter samt morötter och dip. Jag höll mig till allt utom kräftorna. Jag är inte så förtjust i skaldjur. Räkor går om de inte är för små och för sega, men annars avstår jag. Vi skulle haft räkor, men de var så otroligt små så vi har sparat dem och kommer att göra wok på dem imorgon. Samma recept som jag lagt in tidigare i bloggen.

Vid midnatt är det tänkt att vi ska titta på fyrverkerier. Frågan är bara om vi tittar från balkongen eller om vi går ut. Jag har ingen aning om vart folk i området brukar trycka av dem, eller hur man ska säga. Några står för tillfället och smäller utanför kiosken mitt över gatan, så då kan man lika gärna vara inne. Det visar sig dock hur det blir. Det beror helt på hur trötta vi är.

Dennis sade imorse att vi kan vara uppe senare än vanligt ikväll, men jag har en känsla av att vi kommer att lägga oss relativt tidigt ändå. Förmodligen efter att alla raketer är skjutna. Jag är småtrött redan nu, men man blir det efter 2 veckor av dålig sömn.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?