Ge tillbaka min aptit
Publicerat den

Det har inte hänt sådär jättemycket idag mer än att jag har lyckats lämna in två IdhB-uppgifter. Utöver det har jag försökt att kurera mig på soffan där jag bl.a. har lekt i Photoshop, kikat runt på datorn (laptop), tittat på tv och spelat data-/tv-spel (vi har en dator kopplad till tv:n).

Vid flera tillfällen har jag varit trött i ögonen, men jag har inte kunnat sova eller vila då min näsa inte samtycker. Jag tror även att jag drabbades av feber ett tag då jag bl.a. var tvungen att ta av mig både strumpor och täcke. Annars brukar jag kunna ha på mig både och utan problem, men nu gick det inte. Det blev alldeles för varmt. Dennis var söt som gav mig glass när jag kände mig som varmast och det hjälpte faktiskt, så jag har ätit en del glass idag.

Jag brukar inte vara hungrig när jag är förkyld, men har ändå försökt att äta någonting. Det har alltså endast blivit glass, mandariner och varma mackor idag. Bättre än ingenting. Det ska bli skönt när jag blivit frisk då jag längtar efter att återfå aptiten. Det är ju jul snart! Jag måste äta julmat. Har längtat efter det så länge nu.

Jag har precis tittat på Vem kan slå Filip och Fredrik. Dagens (eller rättare sagt tredagars-) utmanare var ingen mindre än Stefan Holm. Han har slagit de tidigare vid två tillfällen, bl.a. På spåret, så det ska bli spännande att se om han kan slå de en tredje gång. Programmet är i tre delar: 21-23/12 kl.20-21. Jag har ställt alarm på mobilen så att jag inte ska missa det.



Elin

Om du är ordentligt fökyld så kan du ta en alvedon innan du sover ikväll, då brukar det värsta vara över till nästa dag.. Hoppas du hinner friskna till innan julafton!



URL: http://cooltjej92.blogg.se/


Mikaela

Godmorgon ! (:

Vad ska du göra idag då? Fin blogg förresten <3

god jul !



URL: http://technodrog.blogg.se/


Felicia :)

Anmäl dig till dagens blogg hos mig!! :)

Vinnaren får ett gästinlägg i min blogg!



URL: http://feliciahaldens.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?