Fashion show
Publicerat den

Dennis har fått leka fotograf medan jag har provat de nya kläderna. Underkläderna fotades dock inte och varför kan Ni nog lista ut själva. Här är de plagg som fotades:

Jag håller fortfarande fast vid att jag är väldigt nöjd. Plaggen satt väldigt bra och det kändes som att jag lyckades hitta kläder jag tyckte var fina till ett bra pris istället för att köpa billiga, men fula kläder som jag så gott som alltid har gjort.

Både Dennis och jag hittade några personliga favoriter. Han tyckte bäst om den svart/rosa klänningen (första från väster på översta bilden), den svarta spetsklänningen (tredje från vänster på översta bilden) samt de röda underkläderna. Jag däremot har många favoriter och för att sammanfatta det skulle jag kunna säga att det är alla förutom de plagg på de bilder där jag har jeans. Jag är visserligen nöjd med dem också, men jag föredrar att visa benen trots att mina knän ser ut som dubbelhakor. Det kommer nog därför bli så att jag har dessa linnen när jag är hemma. Behöver såna också.

Vilka kap jag har gjort! :) Jag är så otroligt nöjd. Kan knappt berga mig att få använda dem.



Sara H

Oj många plagg ! vart det inte dyrt?



URL: http://[email protected]


Caroline

svar; ja, men han kanske kommer tillbaka. (: Sen så är han ju med i The bold and the beautiful. :)



URL: http://luggsliten.se




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?