Erikslund
Publicerat den

Dagen har varit bra även om Dennis och jag höll på att förfrysa på vägen hem. Vi var nämligen till Erikslund för att handla det sista inför julen (mat) eftersom det är gratis att åka buss i helgen.

Vi åkte med bussen till stan strax efter kl.13 och vi var i Erikslund runt kl.13:40. Först begav vi oss till MediaMarkt då Dennis ville kolla på ett Playstation 3. Det var dock dyrare där än vad han hade trott, så vi gick istället till Ö&B då jag ville se om de hade några polkagrisar (stänger som man kan hänga i t.ex. julgranen).

Efter Ö&B gick vi till Willys för att handla och det gick bra. Vi fick dock leta arslet av oss efter ströbrödet då ingen av oss hade någon aning om var det stod. Jag har nämligen aldrig köpt det tidigare, så det var inte så lätt att veta. Vi hittade det iaf, precis som resten av det vi skulle köpa. Vi måste dock köpa påläggsskinka här på ICA då det endast fanns Eldorados. Vi brukar köpa Euroshoppers.

När vi var klara med handlingen gick vi ut till bussen och vi hade oturen att missa den precis. När vi klev utanför utgången åkte den iväg, så vi fick stå och vänta på nästa. Det tog 35 min innan den kom, så vi höll på att frysa ihjäl. Kändes det som iaf. Jag hade t.ex. ingen känsel i varken fötterna eller låren ett tag och med tiden höll det på att sprida sig ända upp i pannan, så jag var överlycklig när bussen kom. Folk trängde sig dock, så det slutade med att Dennis och jag inte fick sitta bredvid varandra. Det gjorde ingenting, men ändå.

Nu är vi hemma och har precis kollat på en film som Dennis köpte för pengarna han fick av mamma när han fyllde år. Jag minns inte vad den hette, men det är ingen känd film. Den var helt okej, men ganska skum i början. Nu slappar vi alla. Jag och katterna sitter i soffan (Eira ligger på mina ben) medan Dennis sitter vid datorn och kikar lite. Det gör visserligen jag också. *höhö*

Jag har även bestämt mig för att färga håret rött, vilket jag kommer att göra nu under lovet. Tidigare idag lade jag ut en bild iFokus på Bilddagboken för att be om smakråd och alla utom två tyckte att jag skulle färga rött, så det får bli så. Jag älskar rött och har tröttnat på det jag har nu, så det är så det får bli. Betalar färgningen med mina julklappspengar. Strax innan skolan börjar blir det även klippning på stan.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?