Bullbak
Publicerat den

(Plåt nr.1)

Efter att ha ägnat någon timme åt att knåda deg är bullarna äntligen klara och det blev betydligt fler än förra gången. Det blev hela 36st denna omgång trots att några av dem blev för stora. Den första plåten såg ungefär ut som sist, men den andra plåten såg bra ut. Bullarna blev nästan för små, men hellre det än stora som elefanter.

Jag tror att jag kommer att göra jättefina lussebullar i framtiden bara jag får träna. Nu har jag bakat två gånger det här året och det får räcka. Det behövs inte mer då det finns så mycket annat gott att äta i jul.

Som Ni ser blev det inga kringlor då jag var rädd för att de skulle bli missbildade, vilket Ni också kan se på första plåten
(tredje raden uppifrån, femte bullen från vänster). Det var smart av mig att testa enbart en och inte lägga upp på hela plåten . Det smakar visserligen likadant, men det ska se inbjudande ut också. :) Jag är nöjd med mina traditionella lussebullar. Även Dennis tyckte att dem var goda och då påstår han sig inte tycka om lussebullar.

Det blev heller inga sockerdoppade bullar då det verkade krångligt, så det fick bli som det blev. Logiskt.


(Plåt nr.2)


(Den minsta bullen)


(Vår frys)




Mamma

Det var värst vad du bakar och står i :) Jag har inte ens gjort en första omgång lussebullar än, blir på lördag. Kram



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?