Bostad Västerås
Publicerat den

Dennis och jag har nu bestämt oss för att försöka hitta en ny lägenhet så snabbt som möjligt delvis pga. att vi tycker att den vi har nu är alldeles för stor för oss, men också för att vi tycker att den är dyr. Vi fick för ett tag sedan hem ett brev om en eventuell hyreshöjning och om den går igenom kan vår lägenhet uppgå till 5000kr/mån i hyra och det vägrar vi att gå med på.

Innan vi flyttade till Västerås var det tal om att försöka hitta en studentbostad, men det var då inte möjligt att få en pga. alla högskoleelever som behövde lägenhet under höstterminen. Det känns dock som att det är lättare nu mot vårterminen av den anledningen att det var väldigt lång anmälningstid på de studentlägenheter vi tittat på.

För att kunna söka måste hyresvärden ha ett antagningsbesked från skolan och eftersom jag kontaktade den privat (jag sökte inte) så har jag inget. Jag kontaktade därför CSN tidigare i veckan och bad om min studieförsäkran (ett papper skolan stämplar på som man sedan skickar till dem för att kunna få studielån).

När Dennis och jag var till Ica och handlade igår kväll passade jag på att posta detta till Bostad Västerås och jag hoppas att de får det snart så att vi kan söka den lägenhet vi tittat ut. Den verkar perfekt för oss både i hyra och storlek. Det är två hyresfria månader (juni och juli) vilket är anledningen till att vi överväger studentlägenhet. Urs, jag vill verkligen ha den där lägenheten!



Emma - Blivande mamma

Hur stor är eran nuvarande lägenhet?



Verkar vara väldigt dyrt i Västerås!



Här där vi bor kostar våran trea på 75kvm, 4857kr/månad. Och då bor vi 10-15 min ifrån stan, alltså gång avstånd. :) Så det är väldigt centralt på ett sätt.



URL: http://emmaeskola.devote.se




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?