All tid är dyrbar
Publicerat den

Tänk att det ska finnas idioter överallt. Dennis och jag hade idag tvättid kl.10-13, men när vi kom ner i tvättstugan 10 min innan vår tid var ute upptäckte vi att tvätten inte var torr, så vi satte på torktumlaren på 15 min till (man kan ställa in den på 15, 30, 45 eller 60 min). Vi tänkte fråga de som hade tid efter oss om det var okej att vi drog över lite grann, men det hann vi inte göra.

Så fort hyresgästerna (en man och en kvinna) som hade tid efter oss kom in skällde mannen på oss och sade att man ska vara ute senast den tiden som är satt. Alltså för vår del kl.13. Han tyckte att det var dåligt att vi drog över och att vi då var tvungna att städa på deras tid. Dennis bad om ursäkt och vi tog ur tvätten ur tumlaren så fort vi kunde, tog bort allt ludd och gick därifrån. Vi tittade sedan på tvättavlan för att se vilka de var samt boka ny tid och då rusade mannen ut och skällde på oss för att han tyckte att tvättmaskinerna var smutsiga inuti (det var vatten på glaset).

Han sade sedan att de nu fick städa efter oss och sade:"Vi vet vart Ni bor" och han skulle tydligen klaga till hyresvärden. Först är han grinig för att vi drog över på deras tid med 5 min, ville att vi skulle sticka direkt och sedan gnäller han över att han inte tycker att det är städat. Seriöst!

Det var inte skitigt i tvättstugan när vi gick, så jag förstår inte vad problemet är. Vi använde ju ändå inte tvättmaskinerna när de kom in och de fick en ursäkt, men det dög inte. Det sägs att all tid är dyrbar, men det här är ju fan löjligt.



Johanna

Man använder väl oftast inte torktumlaren direkt. Dessutom, hur kan det bli lortigt i tvättmaskinen? Tvättar ni lera eller? =p



URL: http://theomylove.blogg.se/


Sara H

Men fyfan vad patetiskt!

Vad jag vet så brukar det vara vatten i tvättmaskinerna efter man använt dom, eller att det bara är fuktigt liksom. Usch vilken gringubbe :o Han skulle ju ändå inte ha torktumlaren fören efter han tvättat eller hur? och han skulle ju bli klar ca 1 timme efter liksom då har ju ni hunnit blivit klara för länge sen. Usch såna där människor hatar jag !



URL: http://sarahagelberg.blogg.se/


Ninni

5 minuter är ju ingenting..

Han ska vara glad att han inte har grannar som drar över 50 minuter på tvättiden (samt 40min på torkskåp).

Vi har varit med om att när vi kom in för våran tvättid, hade någon precis slagit igång ena tvättmaskinen, så vi kunde bara använda ena.

När vi sen var ner för att lägga in det i torktumlaren och torkskåpet och fylla på ny tvätt i maskinen, så hade de kidnappat torkskåpet! mutter

Har man kidnappat en tvättmaskin så har man väl ändå vett att torka tvätten i lägenheten.

Men nejdå, då tar man upp ännu mera tid.

Så 5 minuter är ju inget att gnälla över..



URL: http://zvintos.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?