Äckliga, jävla reklam!
Publicerat den

Är det bara jag som stör mig på reklamen nedan? Tack vare att den införts så har min footer blivit förstörd! Inte hjälper det att jag försöker att sätta in en ny. Nu ser botten av bloggen förjävlig ut. Äckliga, jävla skit.

Det är både tråkigt att skriva och läsa bloggar nu när det ser ut som det gör (reklamen alltså). Den är bara allmänt irriterande.


HÄR är protestlista mot den nya reklamen.



Elin

Oh, ja det förstör hela intrycket blir så arg för ser förjävligt ut på mina bloggar med. Grrr! Hoppas verkligen det bara är tillfälligt!



URL: http://cooltjej92.blogg.se/


Sara H

Ja jag fattar inte varför det ska vara reklam över allt !! Det är ju till och med det på youtube videoklipp, som om man inte får nog reklaminformation ifrån tv:n, och ute på stan med plancher, ne det måste finnas överallt, man kan ju råka missa något... Usch.. Och på tv:n när det är film, 10 minuter på filmen går sen är det reklam, hur fan ska man kunna ha fredagsmys framför tv när det bara blir reklam hela tiden?! Man orkar ju inte se klart filmer på tv då reklamen förlänger filmen med typ en timme extra, ne fyfan för reklam säger jag !



URL: http://sarahagelberg.blogg.se/


Elin

Här är protestlista mot den nya reklamen http://www.namninsamling.com/site/get.asp?hejdareklambanner



URL: http://summermom.blogg.se/


Anna

Jag kan bara hålla med, halva min footer försvann typ. Känns inte helt okej att behöva ha reklam för något man inte ens är en del av på halva sin blogg.



URL: http://annasbazaar.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?