Urs, gah och blä!
Publicerat den

Eftersom det var så pass bra väder idag kände Dennis och jag att vi inte orkade sitta inne hela dagen, så vi bestämde oss för att gå en sväng till Erikslund. Jag gjorde en tabbe redan när vi gick hemifrån genom att ta på mig jeans när det var gassande solsken och knappt ett moln på himlen. Så går det när man knappt äger varken kläder eller skor! Jag har 5st par klackskor, men jag orkade inte gå 9.2km (plus allt vi gick i butikerna) i klackar, så jag tog mina converse som det är hål rakt igenom sulorna på båda skorna.

Anledningen till att vi gick dit istället för ner på stan var för att Dennis ville in på Biltema för att se om de hade någon u-list. Innan vi gick till Biltema tog vi oss en sväng förbi ICA MAXI för att köpa oss en stor, svalkande läsk. Det behövdes! Efter det gick vi först på Bauhaus, sen till Biltema och sist till JULA. Dennis hittade tyvärr ingen list på någon av butikerna, så det får nog bli så att han beställer från England då det verkar vara väldigt svårt att få tag i den sorten här i Sverige.

Vi var i köpcentrumet i kanske 1 ½ timme för att sedan gå hem. Jag ville ha godis, men det blev inte så utan det tar vi imorgon när vi varit på stan och Dennis har köpt sig ett par nya jeans. Han glömde nämligen sina enda hela par hemma hos sina föräldrar och de kommer inte upp hit förrän ca 3 veckor. Han börjar skolan på måndag och vill gärna ha ett par tills dess.

Vägen hem var mycket jobbigare än när vi gick dit. Det slutade med att jag satte mig på en fotbollsplan och vilade. Jag kunde knappt resa mig upp, men det var inte sådär jättelångt kvar innan vi var hemma så jag fick bita i det sura äpplet och pallra arslet hemåt. Anledningen till att jag blev så öm i kroppen var för att jag hade träning igår (innebandy blandat med kondition och styrka), men också för att jag blir så öm i ljumskarna och höften när jag går. Antar att det beror på kilona runt i kring. Sen gick jag så grymt ont i fötterna pga. att jag hade världens mest sämsta strumpor.

Av någon anledning så har dagen varit väldigt jobbig då jag under "promenaderna" gick och tänkte en del. Både på framtiden, men också på det förflutna. Jag skäms och är så besviken på mig själv över hur mitt liv är just nu även om jag har det så himla bra med Dennis. ♥ Jag önskar bara att jag kunde göra alla hemska saker ogjorda, men den turen har man ju inte. Det är bara att försöka leva vidare och fokusera på det som kommer. Ibland känns det dock lite frustrerande att inte veta vad som kommer att hända längre fram, men det finns nog en tjusning i det också. Dock inte idag.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?