Träning med Västerås IBF's damer division 1
Publicerat den

Idag hade jag min första träning med Västerås IBF's damer i division 1. Eftersom det är 5 månader sedan som jag tränade sist var jag ganska ringrostig och det tog lite mindre än en timme innan knäskydden började skava på knäna. Det berodde dock mycket på att det ej var något som helst glid i golvet. Jag kommer därför att gnugga ett stearinljus mot knäna (byxorna) vid nästa träning, om det blir några fler.

Jag tycker att träningen i allmänhet gick ganska bra med tanke på att kroppen är lite ovan just nu. Fram till att knäskydden började skava gick det jättebra, men jag är trots allt nöjd med dagens insats med tanke på att jag inte har tränat sen i början på mars.

Det finns inte sådär jättemycket att säga om träningen egentligen förutom att det kändes bra. Jag fick beröm för mina utkast, vilket var väldigt roligt.

Vi får se om det blir några fler träningar. Deras ordinarie tränare var ej där, men jag har mailat honom för att se hur det ser ut nu framöver. Jag ska även se om jag kan klämma in någon provträning med Köpings IBF.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?