Skolstart
Publicerat den

På tisdag är det dags för mig att återgå till skolbänken, en gång för alla. Det är nu 3 år sedan jag skötte mig och arbetade helhjärtat i skolan, så det känns lite pirrigt även om jag är ganska förväntansfull. Anledningen till att det inte har fungerat tidigare har berott på att jag mått dåligt, men också för att jag har gått program som inte har varit roliga. Jag syftar då på när jag gick industri och ekonomi eftersom det var då jag hade problem, både med skolan och hemma.

Att få gå ett idrottsinriktat program (igen) är pricken över i:et då jag tycker att det är viktigt att man går ett program som är KUL, inte ett som garanterar ett jobb efter studenten. Eftersom idrott är det roligaste jag vet så tror jag att detta kommer att bli toppen eftersom jag dagligen kommer att få syssla med någonting jag älskar. Någonting som jag inte kan vara utan.

Det känns även bra att veta att kurserna är nya för alla och inte enbart för mig. Då behöver jag inte känna att jag ligger efter och att alla kan mer än mig eftersom detta då är nytt för hela klassen. När jag läste psykologi kände jag mig väldigt stressad och visste att alla kunde mer än mig, så jag blev lättad när jag fick ett godkänt. Tänk då vad jag kan prestera nu när jag får gå kurserna hela året istället för under fem lektioner.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?