Skola
Publicerat den

Som jag nämnt tidigare så började jag skolan igår och det gick faktiskt väldigt bra. Det kändes toppen att veta att man äntligen skapar sig någon form av framtid och att jag samtidigt får göra någonting jag tycker är kul. Det känns även bra att ha någonting att göra om dagarna istället för att sitta hemma. Ingen mår bra av att vara hemma för länge. Det känns därför bra att jag äntligen gör någonting av mitt liv.

Eftersom många av våra kurser handlar om ledarskap ska vi anordna en "lekdag" för åk.1 (hälsa- och idrottsprogrammet) på fredag. Med tanke på att vi inte har särskilt lång tid på oss att planera var det det enda vi gjorde igår förutom att få information om schema osv. Enligt mitt schema ska jag gå kl.08:50-15:50 varje dag, men det kan hända att jag får gå kl.08:50-11:50 på onsdagar eftersom jag inte har valt språk.

Vad gäller resten av mitt schema så är det fortfarande oklart, men jag har möte med SYV kl.08:30 på fredag. Jag mötte henne en snabbis igår bara och hon sa att jag kanske inte behöver läsa hela medicinsk grundkurs eftersom jag i Falun läste en kurs som heter anatomi och fysiologi. Jag skulle endast behöva tenta av ett område. Jag känner dock att jag vill läsa hela kursen eftersom jag inte har någon som helst aning om vad den handlar om. Jag tänkte därför meddela SYV om detta på fredag.

Sedan så kommer vi att ordna upp imorgon hur det blir med min träning. Vi är endast 2st i klassen som har innebandy och det låter som att vi kommer att få gymma åk.2 och åk.3. Vi har specialidrott imorgon förmiddag och vi skulle samlas i skolan för att sedan gå ner på gymmet. Jag skulle förmodligen få mitt gymkort då.

Dagens lektion (vi hade bara en) var som gårdagen: tråkig. Denna gång skulle vi planera en lekdag för ALLA ettor. Vi har dock lite längre tid på oss då denna dag kommer att inträffa den 9/9.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?