Scrapbook
Publicerat den

För ca ½ år sedan blev jag medlem i Creative Club, en scrapbookklubb. Som många vet är innebandy mitt största intresse, men jag tycker även om att pyssla. Jag tyckte därför att det skulle vara roligt att börja med någonting som man kan ha nytta av i framtiden.

Eftersom jag inte har haft några foton tidigare valde jag att samla på mig så många paket som möjligt och kom upp i 6st innan jag bestämde mig för att beställa foton från FUJI direkt

Albumet är till minne av Kim och för att vara mitt första verk är jag väldigt nöjd. Insidan kunde ha blivit bättre, men jag är ännu inte klar. Har jag tu
r blir jag nöjd när det är fullständigt. Insidan består av 4st pappersark varav jag har satt ett foto på fram- och baksida. Jag har även valt att sätta ett foto på själva bokens fram- och baksida. Det sitter alltså 10st foton i boken. Under varje foto kommer jag att skriva en dikt och det kommer såklart att bli dikter jag har skrivit till Kim. Dikterna finns HÄR.






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?