Rena politikerna
Publicerat den

Nu tänkte jag återgå till allt krångel med hyresvärden. Som jag skrivit så många gånger tidigare blev vi lovade att vi skulle få avdrag på hyran för de dagar vi inte hade tillgång till lägenheten förra månaden. Vi blev lovade detta TRE gånger och senast så sades det att det skulle dras av på denna månadshyra, men när den kom i brevlådan så hade de inte dragit av ett öre.

Jag blir så äckligt jävla förbannad när de behandlar folk såhär! Rena politiker som bara lovar och lovar, men som inte kan hålla ett ord av vad de har sagt.

Det känns lönlöst att ens försöka längre. Det spelar ingen roll vad vi gör, de kommer ändå inte att dra av på hyran. Jag som tänkte att vi kanske kunde bo kvar här om de fixade detta, men nu har jag bestämt mig för att leta efter en annan lägenhet, för nu SKITER JAG I DET HÄR!



Elin

Tråkigt att de beter sig så illa, om någon av era föräldrar har möjlighet kan de va bra om de ringer för ibland verkar de tro att man kan köra över folk bara för att de är unga. Men om nån äldre säger till dom brukar de ändra sig o direkt göra de som de ska. Kram



URL: http://cooltjej92.blogg.se/


Elin

svar: Okej då förstår jag verkligen att ni vill hitta något annat.



URL: http://cooltjej92.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?