Piercing och tatuering
Publicerat den

Jag piercade mig första gången när jag var 11 år och enda sedan jag piercade ögonbrynet som 14-åring har jag haft ett sug efter fler piercingar. För tillfället har jag 4st (en i varje öra, läppen och naveln) och jag är enormt sugen på att skaffa fler. Jag har sedan tidigare bestämt att jag ska pierca ytterligare två stycken i naveln (så att de formar en triangel) och en till i läppen, precis bredvid den jag har nu. Jag kommer dock att vänta med de till nästa år eftersom det kommer att kosta 1150-1200:-.

De piercingar som jag i dagsläge funderar på är cheeks, medusa, septum eller ögonbrynet. Jag har på Facebook och Bilddagboken lagt ut bilder som illustrerar hur jag skulle se ut om jag hade dessa piercingar (var för sig), så om det är någon som är intresserad av att se bilderna så heter jag Elin Louise Hedblom. Ni måste vara vän med mig för att se bilderna på båda sidorna.

Om det finns någon som är intresserad av att veta hur många piercingar jag har haft kan jag berätta att jag har piercat mig 7 ggr, varav jag hade 6st samtidigt. Jag har haft 8st piercingar totalt. Såhär har förloppet sett ut:

2001 - Öronen
2001 - Höger näsvinge
2003 - Naveln
2004 - Vänster ögonbryn (togs ur slutet av -05)
2006 - Vänster sida av underläppen (togs ur jan-08)
2007 - Höger ögonbryn (togs ur jan-08)
2010 - Vänster sida av underläppen (igen)

Utöver det här med piercingar så har jag bestämt mig för att tatuera mig. Tidigare så var det tal om att jag skulle tatuera in texten KIM i nacken, men den kommer jag att vänta med då jag ej bestämt mig för vilken typsnitt den ska ha. Jag kommer istället börja med att tatuera in två sjöhästar (bilden ovan) över bröstet. Det är inte bestämt vart jag ska tatuera mig, men jag har kontaktat True Heart Tattoo i Ludvika. De ville ha 2000-2500:- för båda. Är det rimligt, tror ni?



Sara Hagelberg

Ärligt så tycker jag inte att du ska ha likadant som hon på bilden, det blir inte personligt då. Eftersom det är en verklig bild med en tjej på. Tror du ska fundera lite på lite annorlunda sjöhästar och kanske något annat ställe, (dock inte bestämt som jag läste)

Inte visste jag att du var värsta punk/rock bruden.. Svart hår och viljan att ha flera tatueringar + tatueringar.. Jag är chokad...



URL: http://sarahagelberg.blogg.se/


Anonym

åh herregud gör inte det, ser ju ut som skit tycker jag



URL:


Ebbasmamma

Håller med Sara, hade inte heller en aning om de :O



URL: http://norbergcaroline.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?