På bättre humör
Publicerat den

Denna vecka har varit väldigt seg och jag har inte varit på särskilt bra humör. Det är inte så att jag har mått dåligt eller varit ledsen, utan jag har helt enkelt inte haft energi till att göra någonting.

I måndags var det sagt att jag skulle träna med Köpings damer, men det blev som väntat inte så vilket till stor del berodde på deras upplägg för pendlande spelare. Upplägget verkar vara så att man får betala resorna själv och att klubben sedan betalar tillbaka, men jag har ingen möjlighet att göra så eftersom vi måste hålla hårt i våra pengar. Ska någon betala resorna så måste de göra det på en gång.

Jag förklarade att jag inte har någon möjlighet att betala resan själv och det blev då tal om att jag skulle ta sällskap med deras andra målvakt som också är från Västerås. Antingen så skulle hon åka bil och jag kunde då åka med eller så fick hon lägga ut för min resa. Jag tyckte att allting verkade så komplicerat och valde därför att avstå från att träna överhuvudtaget (skulle ha tränat med VIB annars). Jag kände att jag behövde tänka igenom hur jag ville göra med allting.

Idag har jag känt mig väldigt energilös och jag kan faktiskt inte sätta fingret på vilket humör jag har varit på. Jag har varken varit glad, ledsen eller arg osv. Jag har bara känt mig allmänt trött i kroppen och har inte haft någon lust att sysselsätta mig med någonting. Under eftermiddagen vilade jag en stund för att se om det kunde hjälpa, vilket det gjorde till viss del. Dock inte tillräckligt.

Pga. att jag kände mig så trött funderade jag en stund på om jag skulle strunta i träningen, men jag valde att gå ändå. När jag kom till hallen visade det sig att vi inte skulle vara där då den var bokad till handbollen, utan vi skulle vara i en annan hall! INGEN hade talat om det för mig så jag hade tur att en av tränarna (?) var på plats i hallen vi annars brukar vara i. Han skjutsade ut mig och Dennis till den tillfälliga hallen, vilket jag tycker var snällt. Annars hade jag gått hem då jag tyckte att det var dåligt att alla fick veta detta förutom jag.

Träningen gick bra och jag har nu 8st blåmärken på min högra arm pga. att jag inte var uppvärm ordentligt när vi körde igång (jag kom ju för sent pga. att jag inte fått info och vi började med övningar på en gång). Jag tycker dock att träningen gick bra och det var kul. Btw, man SKA ha blåmärken som målvakt. Så det var ingenting negativt menat :)

Imorgon är träningen inställd, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Det får nog bli så att Dennis och jag går till Ica och köper material så att jag kan skicka in mitt papper till CSN. När jag sökte studielån fick jag hem ett papper som både jag och skolan ska skriva på, annars får jag inte ut mina pengar. Dennis och jag valde därför att gå förbi skolan igår när vi ändå var ner på stan, så nu har jag fått min påskrift. Det enda som behöver göras nu är att skicka in pappret. Då har jag mina pengar lite tidigare än om jag skulle skicka in det samma dag som jag börjar skolan.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?