Köpings IBF damer division 1
Publicerat den

För ett tag sedan blev det bestämt att jag skulle provträna med Köping IBF's damer i division 1 och jag har nu lovat att jag ska göra det nästa vecka. Anledningen till att jag kommer att träna med två olika lag såhär i början är för att det känns bäst att ha provat flera lag innan man bestämmer sig för vilket man vill gå över till. Laget som lockar mest just nu är Köping då det känns som att chansen för framgång och mycket spel ligger där. De har även lagt ut en artikel/notis om mig på sin hemsida, så de verkar se fram emot att få ha mig i klubben. De har dock skrivit lite fel i artikeln/notisen, men det gör absolut ingenting. Jag har rättat det.

Det ska bli spännande att få prova sig fram och jag är spänd över hur min "karriär" kommer att se ut i framtiden. Målet är fortfarande elitserien och jag hoppas att jag tar mig dit snart.



Kapten Köpings IBF

Vi ser fram emot att du kommer och provtränar med oss :) Såg att du hittat till klubben officiella hemsida. Mer info om laget finns på laget.se/kibfdam och vi har även en blogg kibfdam.blogg.se där det skrivs om allt mellan himmel och jord. Ha de bra!



/ Sofie



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?