Vi vill ha LÖRDAG idag ♥
Publicerat den


Då var det ny vecka och det enda som händer är att jag åker till Dennis på lördag. Biljetten ner bokar jag imorgon, men biljetten hem väntar jag med eftersom jag inte riktigt bestämt mig för när jag ska åka hem. Eftersom jag flyttar i höst måste jag byta innebandyklubb igen och för några dagar sedan fick jag nys om att IBF Borlänges damer i division 1 har en "try-out" dag den 8/5 där spelare som är intresserade av att spela i laget nästa säsong får komma och provträna. Jag funderar starkt på om jag ska anmäla mig till det, men då är frågan bara: när ska jag åka hem? Det blir svårt att åka hem på en vardag och jag vill stanna i mer än en vecka.

Biljetten ner kommer iaf att bokas imorgon. Jag åker på lördag morgon kl.08:25 och är framme runt kl.11:10. Dennis möter mig vid Centralstationen och sen åker vi direkt hem till honom. Eftersom vi på lördag har varit tillsammans i 2 månader har vi pratat om att laga lite mat och ha filmkväll. Jag kommer att ta med mig några filmer ur min samling ifall det inte skulle gå någonting bra på tv. Vad vi lagar och vad vi äter för snacks till filmen är inte bestämt, utan det får vi ta på lördag när vi åker ut och handlar.

Nu får det gärna bli lördag. Vill åka till Dennis! ♥ Bara få vara i hans famn igen. Där jag hör hemma.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?