You raise me up ♥
Publicerat den

De senaste dagarna har varit både bra och dåliga. Igår var jag till en början på bra humör för att sedan bli lite trött och nere. Anledningen till att jag blev så glad var att Dennis berättade att han blivit antagen till IT som han sökt i Västerås. Då blev jag automatiskt att tänka på att han inte behöver flytta till Arvidsjaur. När vi sen diskuterade detta vidare sa han först att han skulle sätta Arvidsjaur som förstahandsval och IT som andrahandsval. Jag blev därför väldigt ledsen eftersom jag tog förgivet att han nu hade bestämt sig för att flytta.

Efter att ha diskuterat det mer ingående lät det sen som att han vill gå i Västerås trots allt. Han skulle inte må bra av att gå i Arvidsjaur av olika anledningar och han har ju ändå alltid velat gå i Västerås, så då tycker jag att han ska göra det. Nu låter det som att han nästan är 100% säker på att gå där. Jag tycker att han ska ta chansen när han ändå har blivit antagen. Det var som vi sa när vi diskuterade det: det kan ju inte bli värre än det han går nu. Jag vet att han skulle trivas och om jag inte minns fel får han börja i åk.2. Ännu en anledning till att jag tycker att han ska satsa på det.

Nog om det. Det är några månader kvar tills skolan börjar, så jag får försöka att fokusera på det som kommer närmast. Dennis har nu bokat biljetter hit och kommer redan imorgon, vilket jag ser fram emot. Jag vet att det imorgon är en vecka sedan jag åkte hem, men det känns som en evighet sen. Jag älskar Dennis och älskar att vara med honom.

Vi får se om han blir överraskad imorgon också. Jag har köpt hårfärg och ska bleka håret det första jag gör imorgon. Jag tror och hoppas på ett bra resultat, annars får jag bleka ytterligare en gång. Jag vet att Dennis tycker att jag är fin oavsett hur jag ser ut, men jag vill ju inte göra någonting som han tycker är fult. Han har dock sagt att jag ska bleka det om det är vad jag vill, så jag ska prova. Blir det fult funderar jag på att färga håret rött när jag fått lite utväxt.

Det ska bli spännande att se resultatet, men jag längtar såklart mest efter Dennis. ♥





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?