Träningsvärk AB
Publicerat den

Efter gårdagens innebandyturnering har jag mått blandat. Bara någon timme efter att jag kommit hem började jag helt plötsligt att må dåligt. Jag kände mig febrig, mådde illa och hade en skärande känsla i bröstet. Som om 1kg äppelskal fastnat. Jag var även väldigt öm i blygdbenet, vilket kanske inte var så konstigt med tanke på smällen jag fick.

Idag mår jag hyfsat bra om man bortser från träningsvärken. Jag är öm i princip hela kroppen och måste vara försiktig när jag går i trappor eftersom det värker så pass mycket. Det gör fortfarande ont i blygdbenet och ibland kan det hugga till som fan "där", vilket är lite skrämmande och oroväckande då det inte brukar vara så. Dennis har bett mig att kolla upp det och jag tänker därför gå till ungdomsmottagningen på tisdag eller onsdag.

Trots turneringen verkar folk inte vara ett dugg trötta eftersom Harnäs tydligen skulle dra ihop folk och spela lite ikväll. Under dagen fick jag sms från två olika personer som frågade om jag inte kunde tänka mig att vara med. Ett tag var jag inne på att försöka, men det känns ganska dumt med tanke på att jag faktiskt hade jätteont i knäna igår och med tanke på dagens träningsvärk. Jag har därför valt att stå över och vila upp mig lite grann.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?