Ökad smärta
Publicerat den

När jag blev sparkad i lördags trodde jag aldrig att det skulle bli såna komplikationer som det faktiskt har blivit. När smällen kom gjorde det jätteont och jag trodde för ett ögonblick att jag fått någon form av inre blödning, vilket jag som tur var klarade mig undan.

Nu två dagar senare har jag fortfarande ont och ibland hugger det till i området där sparken kom. Det känns som att det gör ondare för varje dag och jag har därför bestämt mig för att gå till ungdomsmottagningen imorgon och kolla om barnmorskan kan se någonting. Känner att det är bäst att kolla upp det här så fort som möjligt så att det inte blir värre.

Pga. detta så kommer jag inte att träna någonting mer då jag vill låta kroppen återhämta sig ordentligt. Nog för att jag är van vid att träna, men 4 timmar i streck är alldeles för mycket. Jag hade ont i hela kroppen igår och vissa delar är fortfarande ömma. Jag vill inte riskera att det blir värre, så jag lägger av med innebandyn och väntar tills nästa säsong.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?