Knasig kväll
Publicerat den

Dagen har varit ganska konstig och jag har under kvällen haft lite ångest då allt bara kändes så fel.

Imorse när jag loggade in på Facebook skrev Robin till mig (min fd. bästa kompis bror, som även spelar innebandy i herrlaget). Jag "lärde känna" honom för 10 år sedan och han har i princip inte sagt ett ord till mig förrän idag. Han inledde samtalet med att fråga vad jag skulle göra under dagen och jag svarade att jag med största sannolikhet skulle städa eftersom jag får besök imorgon. Han frågade då om det inte var någon som skulle festa. Jag fick sedan frågan om JAG ville festa med han och hans polare. Träffa nytt folk, liksom.

Jag sa att om jag skulle "festa" så ville jag gärna ha med mig någon, så Cissie fick följa med. Till en början var jag osäker på om jag ville gå över huvud taget eftersom han inte sagt någonting till mig förrän nu. Någon baktanke måste han ju haft. Frågan är bara vad. Sen ogillar jag fester med tanke på att jag faktiskt är nykterist. Jag kan gå på krogen och dansa någon gång per år, men inte mer.

Cissie och jag gick iaf. Till vår förvåning var hennes kusin där. Vi satte oss och snackade med honom en stund (kanske 30-40min) för att sedan dra till Ludvika. Vi hade ingen som helst lust att sitta bland massa fulla karlar som inte ens orkar gå ut på balkongen för att röka, så vi drog till Mcdonalds i Ludvika då Cissie var hungrig.

Efter att hon ätit klart gick vi ner på Sportbaren en stund och pratade med Zae (en fd. kompis brors flickvän) som jobbar där. När klockan blev 22 gick vi in på krogen och det tog ca 45 min innan det började dyka upp lite folk. De första folket som kom dit var Cassandra (som gick i min och Cissies klass på högstadiet), hennes syster, Johanna, hennes kille och två tjejer till. Vi dansade en liten stund, men det kändes bara konstigt. Sen mådde jag illa då jag bara ätit två toast under hela dagen.

Det slutade med att vi drog därifrån strax efter kl.23. Ska jag vara ärlig hade jag lite ångest över att jag gick ut alls. Jag är ingen partytjej, utan jag sitter hellre hemma och tittar på någon bra film. Det kändes nästan som att jag svek Dennis, men också mig själv som gav mig in på någonting som jag vet känns lite obehagligt för min del. Jag säger som jag alltid gör: innebandyplanen är mitt rätta element.

Det var såklart jättekul att träffa Cissie igen då det var väldigt länge sen. Det var dock tråkigt att hon brutit revbenet. Jag hoppas att hon blir bättre snart då jag inte vill att hon går och har ont. Vi får väl ta en fika när hon har blivit bättre :)

Nu längtar jag bara tills imorgon så jag får vara med min älskade Dennis igen. Har tänkt på honom hela kvällen. ♥






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?