John Bauer
Publicerat den


Som jag tidigare skrivit så fick jag klartecken från Wenströmska gymnasiet i Västerås tidigare i veckan om att jag kunde få börja där till hösten, men för att det skulle vara möjligt var jag tvungen att få ett godkännande från min hemkommun. Eftersom jag inte fick tag i någon om detta tidigare i veckan hade jag bestämt mig för att ringa Ulrika (som skrev på mitt förra godkännande) idag. När jag ringde första gången var hon dock inte på sitt kontor, så jag var tvungen att vänta tills hon var tillbaka.

När jag satt och väntade på att klockan skulle bli 10:15 (hon skulle komma tillbaka då) ringde telefonen. Det var ett nummer från Västerås, men jag lät mamma svara eftersom jag var osäker om det var en försäljare eller inte. Hon sträckte sedan telefonen till mig och jag svarade som jag alltid brukar göra:"Ja, det är Louise ?". Till min förvåning fick jag höra att det var studievägledaren på John Bauer-gymnasiet. Hon hade sett min frågan om att få börja på skolan och ville diskutera det med mig.

Hon hade kollat upp det här med vilken ålder man måste tillhöra för att få börja gymnasiet och man var tydligen tvungen att börja redan på vårterminen om man var 20 år, så vi kom då överens om att jag ska börja på en gång. På tisdag skulle vi höras av igen och bestämma när jag ska börja.

Jag kommer att läsa Psykologi A fram till sommarlovet och sedan hoppa på åk.2 till hösten. Jag kommer att vara i skolan på måndagar och läser på distans under resten av veckan. Det blir alltså så att jag pendlar fram tills sommaren. Jag får tågkort av skolan, så det är inga problem.

När jag pratat klart med SYV på John Bauer ringde jag till Ulrika angående godkännande. Jag fick då veta att det är riksintag på John Bauer och att jag därför inte behöver ett godkännande eftersom kommunen då måste betala för utbildningen. Det betyder alltså att det inte blir något krångel för mig. Vad jag måste göra nu är att bestämma tid med SYV om när jag ska börja, sen är det bara att läsa arslet av sig tills sommarlovet :)

Detta betyder alltså att jag och Dennis blir sambo i Augusti!!! :D♥


Dennis ♥



Cissie

Vad skönt att det ordnar sig på det viset för dig gumman! Grattis!



URL: http://ceciliabogsveen.blogg.se/


sarahs och Mickes blogg

det låter bra att du kommaer igån med skolan =)



URL: http://respekteravar.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?