Innebandyturnering
Publicerat den


I förrgår när jag satt vid datorn skrev Martin till mig (kaptenen i herrlaget) och frågade om jag kunde tänka mig att ställa upp och spela för dem imorgon. Det är en innebandyturnering i Bergahallen och det var glest med målvakter, så jag fick frågan och tackade såklart ja. Jag har inte tränat på länge, så det ska bli skönt att få spela lite grann. Matcherna är visserligen ganska korta, så det blir sammanlagt som en vanlig innebandymatch.

När jag var 15 år spelade jag emellanåt med pojkarna i min egen ålder, men jag har aldrig tränat eller spelat med herrar. Det ska bli spännande och jag hoppas verkligen att det kommer att gå bra. Jag har utvecklas mycket på de här 5 åren, men det är skillnad på dam- och herrspel.

Turneringen startar som sagt imorgon. Första matchen börjar kl.12, så jag kommer att gå dit en liten stund innan. Jag behöver dock inte ha sådär jättebråttom eftersom det tar mig 5 minuter att gå till hallen. Jag hoppas dock att vi har tid för någon form av uppvärmning eftersom jag tycker att det är väldigt viktigt. Eller ja. Första matchen blir ungefär som en uppvärmning eftersom man spelar i 7 minx2.

Väldigt roligt att just jag blev tillfrågad. Antingen så blev jag tillfrågad för att de tycker att jag är duktig (hört många i herrlaget som sagt det) eller så vägrade alla andra xD Vill nog inte veta. Det ska bli kul oavsett anledning.

Peppa!





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?