Innebandy all day long
Publicerat den

Dagen har jag spenderat uppe i Bergahallen då David (en kille i herrlaget) arrangerade en innebandyturnering. Eftersom det var dåligt med målvakter fick jag och Robert stå alla matcher. Det var kul till en början, men när man stått kanske 5-6 matcher började det att bli jobbigt för knäna. Jag kände mig seg redan i andra matchen, men det var bara att härda ut. I slutet av turneringen hade jag så ont att jag knappt kunde stå på dem, utan jag fick stå upp i princip hela finalen.

Eftersom matcherna var 7 minx2 gjorde vi så att jag och Robert bytte sida i periodpaus så att vi fick spela med båda lagen under matcherna. Man kunde därför inte säga vem av oss som "vann", utan det handlade om hur många mål vi släppte in. I början så släppte jag in max 2 mål/match, vilket jag tycker är helt okej. Släppte in som mest 4 mål på en match, vilket jag tyckte var pinsamt.

Under en av matcherna skadades jag då jag fick en hård spark på blygdbenet, eller som jag kallar det: fittbenet. Det gjorde så ont att jag ett tag var nära på att lägga mig på golvet. Trots sparken fortsatte vi att spela, men under pausen sprang jag in i omklädningsrummet för att kolla om jag blödde. Det kändes nämligen som att det rann blod, men det var bara någon form av flytning. Jag har dock ont och om det inte har gått över till på tisdag tänkte jag att jag skulle kolla upp det. Jag ska ändå till ungdomsmottagningen då.

Efter finalen samlades alla på läktaren. Det vinnande laget + målvakterna fick ett pris i form av en chipspåse på 300g, en påse Ahlgrens bilar och en cider. David frågade då hur gammal jag var med tanke på att det var alkohol i den. Jag sa då att jag är nykterist och sa att någon gärna fick ta cidern. Därför fick jag en till påse bilar istället. Så nu kan jag gotta mig lite ikväll. Trösta mig eftersom jag gjorde illa mig.

Jag får summera dagen som hyfsad. Om det inte vore för knäna och sparken så var den bra. :)  Det gick förvånansvärt bra för att ha spelat med herrar under hela dagen, så det är ett plus. Trodde att det skulle gå mycket sämre än det faktiskt gjorde.

Nu tänkte jag att jag skulle vila upp mig lite grann eftersom jag är väldigt trött efter nästan 4 timmar av innebandy.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?