Avslutade tester
Publicerat den

Strax efter kl.12:30 fick jag ett sms av Dennis där han bad mig att ringa honom. Han lät väldigt glad och jag misstänkte då att det handlade om hur det gick för honom på testerna. Jag visste inte riktigt vad jag skulle tro; om det gått bra eller dåligt för honom. En del av mig anade att det inte gick så bra, vilket jag också hade rätt i.

Testet hos psykologen gick bra, men testet där de provade sin simultanförmåga gick inte särskilt bra. Jag fick en förklaring till hur det gick till och det verkade jättesvårt. Det var så komplicerat att jag inte ens kan beskriva det här. Jag hade aldrig i h*lvete klarat av det, utan jag hade tagit mina grejer och gått på en gång. Jag är stolt över Dennis som gjorde detta. Att han försökte.

Han lät faktiskt glad över att han inte klarade testerna och att han nu får gå IT i Västerås. Han kommer därför att prata med sin SYV nästa vecka då den nya skolan måste få hans omdöme- och betygsdokument.

När jag fick detta besked blev jag jätteglad och bara skrattade. Dennis tyckte att det var jätteskönt att få höra mig glad igen eftersom jag varit väldigt nere de senaste två dagarna pga. oron över att han skulle flytta till Arvidsjaur. Nu ska han ju inte göra det och vetskapen om att han kommer att bo i Västerås och vara mig nära gör mig väldigt glad.

Jag kände mig lite taskig som blev glad över att det inte gått bra för honom, men han verkade lika glad själv så jag kanske ska se det positivt istället. Nu får vi båda som vi vill och vi behöver inte vara oroliga längre.

Det som behöver göras nu är att kolla upp vart det finns lediga lägenheter osv. Jag hjälpte Dennis att kolla upp det sist jag var hos honom och vi får kika lite mer noggrant nu när jag kommer ner. Diskutera detta med hans föräldrar. Jag får kidnappa honom när familjen och jag ska till Ikea i juli, så kan vi köpa lite saker till oss båda.

Med största sannolikhet kommer jag inte att få något preliminärbesked för Falun, utan jag får vänta på det slutgiltiga antagningsbeskedet som kommer i juli. Sist jag sökte fick jag nämligen inget preliminärbesked eftersom jag sökte så sent (vilket jag även gjorde denna gång), så jag får vänta med beskedet tills i juli. Jag tror dock inte att det är några problem eftersom jag sökt till åk.2 och eftersom kommunen åtagit sig att betala. Så nu får jag vänta i tre månader, men det gör inte så mycket.

Just nu koncentrerar jag mig på att hjälpa Dennis med det han behöver. Jag har ju flyttat väldigt många gånger, så tänkte att jag kunde hjälpa honom att gå igenom vad han behöver tänka på nu när han flyttar.


Dennis ♥





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?