Antagningsbeskedet är snart här!
Publicerat den

Som många kanske redan har märkt så är det måndag idag. Ny vecka. För många är det kanske bara en vanlig vecka, men för mig är den speciell eftersom antagningsbeskedet kommer att ramla ner i brevlådan vilken dag som helst. Jag är ganska säker på vad det kommer att stå, men jag vill såklart ha det svart på vitt.

Jag kollade brevlådan för några minuter sedan, men ingenting till mig idag. Vi får hoppas på att det kommer i mitten av veckan. Det tar ju trots allt någon dag för brevet att komma efter att det är skickat. När jag väl har fått det tänkte jag börja planera ytterligare.

Mamma och har har bestämt att vi ska åka till Ikea i början på Juli och köpa lite småsaker som t.ex. porslin och andra nödvändigheter. Möbler köper vi när jag har fått lägenhet. Jag har börjat kolla lite grann på lägenheter och har hittat 2-3st som jag är intresserad av, men som jag nämnt tidigare så kan jag inte lämna intresse på dem utan väntar till maj-juni innan jag börjar lämna intresse. Det skulle vara skönt om man visste redan när man börjat skolan att man har fått en lägenhet, bara det att man måste vänta på att få flytta in.

Nu ser jag fram emot att få hem mitt papper så jag kan börja planera :) Bättre att vara ute i god tid, liksom.



sanna

måste säga att du har en väldigt fin blogg.

och härligt med ikea, jag vill också. Men det är en sån jäkla bete o åka för mig och att dra med sig en bokhylla (som jag är uteefter) på tåget känns sådär. haha



URL: http://sannalubyhagman.blogg.se/


sanna

jaså? det hade jag ingen aning om, fråga är då om det kostar skjortan, haha. Jag ska nog kika in på ikeas hemsida, tror du det gå att beställa grejer direkt därifrån?



URL: http://sannalubyhagman.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?