Sluta hör av dig till mig
Publicerat den

Nu är jag trött på det här! Du ringer till mig och är så trevlig, men några minuter senare får jag ett sms eller ett meddelande av dig på olika community's på internet. Jag vill inte ha med dig att göra, förstår du inte det när jag vägrar att svara? Det spelar ingen roll hur många gånger du tjatar på mig, jag tänker inte göra några ändringar. Du har lovat att ställa upp, men du har inte hållit ett ord som du lovat. Du är så feg och jag är så besviken på dig.

Du kan inte hålla på såhär. Det fungerar inte. Du lovade att du skulle vittna och man håller det man lovar, så jag tänker inte ändra på någonting. Du står där du står och det får du faktiskt dras med. Att du har en dotter att ta hand om är inte en anledning att dra sig ur. Det handlar inte om din dotter. Det handlar om att du är för feg. Du vågar inte ställa upp eftersom du är rädd att han ska göra dig någonting.

Det är många som tycker att du gör fel och att du inte är en riktig vän. Riktiga vänner gör inte såhär. Jag kommer aldrig att bli vän med dig igen. Jag vill inte ha med dig att göra efter det här. Jag vill inte att du hör av dig till mig något mer. Nästa gång du gör det så tänker jag inte svara. Nu skiter jag i dig hädan efter.






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?