Slut för säsongen?
Publicerat den

Just nu är jag både förbannad och besviken. Vi hade innebandyträning idag och det gick väl inte sådär jättebra eftersom jag hade en konstig känsla i magen. Har ingen aning om vad det kan vara. Jag vågar inte tro att jag är gravid, så jag får försöka komma på något annat.

Jag kunde inte prestera ordentligt eftersom jag  hade ont i pannan pga. att jag inte blev tillräckligt svettig. Hjälmen satt även och klämde på samma punkt för länge vilket brukar resultera i att jag blir tung i huvudet och får ont i pannan. Ungefär som huvudvärk, fast ytligt. Sen skavde knäskydden precis ovanför knävecken. Jag tror även att jag inte var på så bra humör och då brukar det inte gå bra på träningarna.

Efter träningen pratade jag med vår tränare som sa att jag varken får träna eller spela förrän jag betalat medlemsavgiften. Björn har pratade med klubbens ordförande förra veckan och det blev bestämt att jag skulle få betala av avgiften. Björn gör detsamma eftersom vi har så pass dålig ekonomi. Jag blev alltså frustrerad när jag fick höra att jag inte får träna mer. Jag har bara tränat åtta träningar, så det känns surt. Jag skulle dock få besked imorgon om det verkligen blir så eller inte. Vår tränare ska nämligen ringa till killen som är ansvarig för damlaget.

Får jag fortfarande inte träna så funderar jag på att lägga av. Ska det vara sådär så har jag ingen lust att träna överhuvudtaget. Då kommer jag in och betalar avgiften så pass sent att jag inte får möda för pengarna. Annars får jag hoppas på att jag blir gravid snart. Då lägger jag av för säsongen. Det hade varit lägligt eftersom det är krångel just nu. Vi får se vad han säger imorgon.






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?