Skaffa ett liv
Publicerat den

Har jag inte sagt åt dig att sluta höra av dig till mig? Om du skriver eller ringer till mig en gång till ska du få se på andra bullar. Jag är så jävla trött på att du anklagar mig för saker som jag inte har gjort. Du påstår att jag ljuger för polisen när jag säger att du är vittne. Är du dum eller? Du har sett blåmärken, varit med vid olika situationer och du har hört när han har misshandlat mig och du påstår att jag ljuger för polisen om det. Jag börjar nästan fundera på om hans beteende smittat av sig på dig. Han har säkert manipulerat dig som han gjort med alla andra.

Både han och hans mamma påstår att jag ljugit om allting när de själva vet att det har hänt. Är ni rädda för sanningen eller? Jag vet inte varför du är så feg, men jag tycker att det är patetiskt. Du vet vad han har gjort mot mig, men ändå står du på hans sida. Du har själv blivit misshandlad, hur kan du då stå på gärningsmannens sida? Ska jag då stå på Christoffers sida och säga att det han gjort mot dig är bra? Nej! Man gör bara inte så.

Jag vet inte vad han gjort med dig, men såhär brukar du inte bete dig. Du har blivit precis som honom; förnekar allting fast ni vet att det har hänt. Ni vågar inte öppna ögonen och inse sanningen. Ni är rädda för vad omvärlden ska säga och tycka om er. Ni påstår att jag ljuger när det i själva verket är ni som gör det. Ni skyller ifrån er på alla andra eftersom ni inte vill ta på er ansvaret.

Sluta hör av dig till mig!





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?