Övergångspapper
Publicerat den

Idag var det dags för träning igen. Tyvärr gick det ganska dåligt, men det gjorde tydligen ingenting. Efter träningen kom nämligen Jocke och frågade hur det kändes att träna med dem. Det känns ganska bra med tanke på att jag inte tränat på så pass länge. Knäna håller så länge jag får värma upp ordentligt. Han sa att vi definitivt ska skriva på övergångspapper och kontrakt, men att det kan dröja lite eftersom jag skriver på kontraktet senare än de andra.

I helgen har de även match och jag fick jättegärna vara med och spela. Har jag någon att åka med så spelar jag mer än gärna. Jag har inte spelat på jättelänge och längtar verkligen efter att få gå ut på banan och spela. Inte bara träna. Vi får se vad de säger på träningen på onsdag. Jag hoppas att det går bättre då än det gjorde idag.

Man ska inte ha för många bortförklaringar när det går dåligt, men det är svårt att prestera när man är halvsjuk. Björn har varit sjuk ett tag nu och jag börjar få ont i halsen, ungefär som när jag hade halsfluss i mars. Det går trögt att svälja och det är mycket slem i halsen. Sen mådde jag illa under första halvan av träningen. Jag vet inte om det beror på att Björn spydde som en gris igår. Jag får hoppas på att jag är gravid istället. *Blink blink*

Det finns en nödutgång i hallen som stod öppen för att släppa in luft vilket inte var så bra för min del. Jag blev nämligen nedkyld och då kan jag inte prestera alls. Svetten måste i princip rinna för att jag ska kunna göra bra ifrån mig. Knäna blev inte ett dugg uppvärmda vilket gjorde att jag blev seg och ganska orörlig. Jag får ha överseende med tanke på att det här bara var min femte träning. Det blir nog mycket bättre när jag fått köpa en ny utrustning.

Sen fick jag höra från Björn att deras målvakt Daniel gett mig positiv respons. Enligt Björn sa Danne:"Jävlar vilka utkast hon har!". Utkasten är jag faktiskt riktigt nöjd med. Jag måste dock lära mig att lägga korta utkast också. Jag vill helst lägga långa, men det är inte alltid man har läge för det.

Idag märkte jag också att jag inte tänkte stolparna så bra, så det får jag tänka på vid nästa träning. Förhoppningsvis går det bättre när knäna är tillräckligt uppvärmda. Jag har nämligen inte haft några problem med stolparna på någon av de andra träningarna. Först ska jag bli frisk, sen ska jag försöka att jobba på min spelstil. Ska försöka att träna upp mina ben också. Jag la ut benen på fel sätt idag, vilket kanske inte var så bra. Ingenting jag kan göra åt nu förutom att försöka nöta det i framtiden. Får träna på det helt enkelt. Man lär sig av sina misstag. Nu ser jag fram emot nästa träning. =)



anna

sluta klaga på träningarna och att det är dåliga uppvärmningar. behöver du mer uppvärmning för dina knän säg till tränarna då. de har nog förståelse för det :)



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?