Lämna mig ifred!
Publicerat den


Nu börjar jag bli riktigt förbannad! Jag har sagt åt dig att jag inte vill ha med dig att göra och så ringer du och skäller ut mig för att jag inte tagit bort dig ur anmälan. Det var DU som sa att jag skulle sätta dig som vittne i anmälan, så om du ska skylla på någon så är det dig själv. Du ringde ofta till mig och sa att du ville att han skulle få sitt straff, att jag skulle få skadestånd och att du hoppades på att polisen skulle höra av sig. När de väl gör det ringer du och skäller ut mig. Bara för att de ringde vid ett dumt tillfälle ska jag behöva ta skulden. Hur moget är det på en skala? Jag skiter fullständigt i om du håller på att ta ditt körkort.

Vet du hur mycket jag får veta om utredningen? Ingenting! Jag kan inte styra det de gör utan det är deras ansvar, inte mitt. Så om du ska skylla på någon så tycker jag faktiskt att du ska skylla på dig själv för det var du som bad mig att sätta dig som vittne. Du påstår att jag pressat dig till att stå som vittne, men du vet att det inte är sant. Det är du som tjatat på mig om utredningen hela tiden och det är du som sagt att du ska vittna till varje pris. Man säger inte så om man inte menar det. Hade du aldrig sagt att jag skulle sätta dig som vittne så hade jag aldrig gjort det, så du får lägga skulden på dig själv den här gången.

Du påstår att jag lovat dig att ta bort dig ur anmälan, vilket jag aldrig gjort. Jag sa att jag skulle meddela polisen om att du inte ville vittna, vilket jag gjorde. Jag tog dock aldrig bort dig ur anmälan och kommer inte att göra det heller. Det är jag som bestämmer här och inte du.

Att du påstår att jag dragit in andra i det här är skitsnack. Sen har du inte ett skit att göra med min utredning för det är jag som har blivit misshandlad, inte du! Jag pratar med vem jag vill om det här och jag tänker inte ta skit från dig. Det är jag som har blivit misshandlad av honom så du ska bara ta och hålla käften. Du har själv blivit misshandlad av en pojkvän så du vet vad jag går igenom. Alltså har du ingen rätt att agera som du gör.

Det är riktigt omoget att ringa och skälla ut mig för att sedan be en kompis att ringa till mig när vi har lagt på. Vad tänker du med egentligen? Kan du inte föra din egen talan ska du bara vara tyst. Jag är trött på dig och nästa gång du eller någon annan i din kompiskrets hör av sig till mig kommer jag bara att strunta i er. Är era liv så patetiska och tråkiga att ni måste vara på mig hela tiden? Jag försöker att gå vidare, men det är inte så lätt när ni hela tiden hackar på mig. Lämna mig ifred!






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?