Grattis pappa
Publicerat den

Träningen igår gick ganska bra, men inte lika bra som den gjorde i onsdags. Jag tycker att det går mycket bättre när man bara är två målvakter eftersom man då måste hålla samma tempo hela tiden. När man är tre hinner man varva ner, vilket är en nackdel för mig. Jag ska helst inte vila för länge om jag ska prestera på max. Det var dock bara tredje träningen. Det kommer att ta ett tag för mig att komma in i det. Jag gjorde några räddningar som jag är riktigt stolt över. Jag har fina blåmärken på armen efter dem, men det ska man ha.

Jag har kommit fram till att jag måste köpa nya knäskydd snart. Mina sitter inte stilla utan halkar ner även om jag spänner åt dem så hårt det går. Det är faktiskt lite irriterande ibland att behöva dra upp dem hela tiden. Jag förlorar tid och energi på det. Sen behöver jag nya byxor eftersom tyget är trasigt på många ställen. Det är mycket som jag behöver köpa nytt av. Vi får prioritera helt enkelt. Björn får ta sitt körkort först, sen får jag en ny innebandyutrustning.

Idag fyller även pappa 41 år. Jag ringde precis och grattade honom och pratade lite. Han har inte önskat sig någonting, men Björn och jag funderar på om vi skulle köpa honom ölglas. Björn fick ju ett 6-pack med ölglas när han fyllde år. Jag frågade pappa om han ville ha likadana eftersom de är väldigt fina. Eftersom ölglas går åt hos dem så ville han gärna ha det. Det slutade då med att pappa frågade när vi kommer upp. Först måste ju Björn ta sitt körkort. Hans körtillstånd går ut i november, så han måste skynda sig på. När han väl tagit sitt körkort åker vi upp och hälsar på. Jag måste hämta mina saker och min lilla Holly (min dvärgvädurskanin). Det är så tomt utan henne. Jag hoppas att Sally och Salma kommer överens med henne eftersom hon kommer att få springa lös i lägenheten då och då som Theo fick göra när jag bodde i Falun. Det borde gå bra eftersom de är lite skygga vad gäller andra djur. Själv så älskar Holly andra djur, vilket bara är bra.



Igår försvann även mensen. Nu går vi alltså in på sjunde försöket. Det börjar bli ganska tjatigt att mensen kommer hela tiden, men vi kan inte göra så mycket åt det. Vi har iaf bestämt oss för att vi ska börja äta bättre. Jag börjar på dieten i oktober medan Björn har begränsat sockerintag. Han får alltså bara dricka läsk och äta godis en gång i vecka. Annars brukar han pimpla läsk nästan varje dag, vilket jag inte tror är så bra. Sen ska vi börja med MittVal Kvinna och MittVal Man (multivitaminer). Det har vi kommit överens om. En burk á 100st tabletter kostar 109 kr. Den räcker alltså i ca 3 månader och då är priset inte så farligt.

När vi har råd ska jag även köpa träningssetet från Halens och börja bränna fett respektive bygga muskler. Jag har märkt att jag börjar få celluliter på låren, vilket inte är så snyggt. Sen börjar låren bli i vägen när jag tränar, vilket är en nackdel. Man ska helst vara så liten runt det partiet och det är jag ju långt ifrån. Sen vill jag ha bort det andra kallar "lovehandles/kärlekshandtag". Jag får hoppas att jag lyckas med det och att viktminskningen kan resultera i en graviditet. Mitt mål är att gå ner ca 10kg. Jag tänkte att jag skulle försöka att nå mitt mål tills min 20-årsdag (26/1-10). Jag tror ju inte att jag hinner bli gravid innan dess. Hoppet börjar liksom tryta. Det ska iaf bli skönt att gå ner i vikt vare sig jag blir gravid eller inte. Då försvinner ångesten och jag kan slappna av lite mer. Jag tror att jag har varit för stressad den senaste tiden vad gäller pengar, vikt och barn. Nu börjar det ordna upp sig på några av de fronterna vilket är bra. Björn har också varit stressad, men jag vet att det även är skönt för honom att allting börjar bli bättre.

Jag registrerade mig även på Tradera igår. Jag har hittat jättemycket fina saker som jag vill buda på, bl.a. barnkläder, men det tänker jag inte göra förrän det är aktuellt. Jag har iaf konstaterat att jag kommer att buda på mycket barnkläder med Nalle Puh. Jag fullkomligt älskar Nalle Puh. Jag var med i en bokklubb med Nalle Puh när jag var gravid, så jag har lite böcker hemma. Jag har även tofflor och en snuttefilt. Jag har andra saker också, men inte från bokklubben utan det är saker som jag har köpt på bl.a. Lindex och Babyproffsen. Björn och jag har iaf bestämt oss för att buda på varsin telefon. Han hittade en som han vill ha, Sony Erisson W890i. Han hittade några andra han vill ha. Själv hittade jag en mobil med Hello Kitty. Det är touchscreen på den. Jag vill inte ha touchscreen, men telefonen var cool så jag funderar på om jag ska ta den. Jag hittade jättemånga som har lagt ut den på "aktion".

Nu är inte en graviditet det jag prioriterar först av allt. Nu ska jag börja med dieten och sen ska jag gå ner i vikt. Jag tror att det kommer att göra en stor påverkan i mitt liv. Jag tror att jag kommer att må mycket bättre. Just nu får jag ångest när jag äter någonting fett eller med mycket socker. När jag börjat med dieten slipper jag det eftersom jag vet att jag äter bättre och tar nyttigare alternativ. Vi får se hur det går. Jag ser iaf fram emot att få börja med dieten och gå ner i vikt.






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?