Gårdagens träning
Publicerat den

Träningen igår gick ganska bra. Den här gången blev jag riktigt svettig vilket var jättebra. Jag kände att jag hade bättre grepp om träningen den här gången än i måndags. Folk kanske anser att jag klagar mycket vad gäller träningarna och det kan vara pga. att jag sätter så hög press på mig själv eftersom jag har tränat så högt. Jag vill leva upp till min standard. Ska försöka att inte tänka på det så mycket utan bara slappna av. Det gick iaf bra. Känner dock att det större felet ligger i knäskydden eftersom de är flera år gamla. Många har säkert märkt att jag ibland drar upp knäskydden under träningarna. Det påverkar knäna en del. Sen vågar jag inte säga till ordentligt eftersom jag är så pass ny. Jag vet inte vilka krav jag kan ställa och så.

Sen hoppas jag att det gick bra med Erika som bröt en nagel ganska långt in så att det började blöda. Jag vet själv att det gör ont att bryta naglar under träningarna och då har jag ändå korta naglar, så jag kan tänka mig att det gjorde ganska ont för henne som har långa naglar. Jag hoppas iaf att det gick bra. Hon kunde iaf stå i slutet av träningen.

Jag skrev även på övergångspapper och kontrakt igår. Enda nackdelen med det är att jag tydligen måste betala medlemsavgiften på måndag vilket inte går. Jag ska höra med Paul om det kan vänta till i mitten på oktober eftersom vi inte får pengar förrän då. Jag hoppas att det ska vara okej.



erika

tack :D det gick bra till slut men fan va ont de gjorde och gör än uscha ska klippa allihop nu



URL:


Carro med bebis i magen ♥

Nej men jag tror min ordinarie bm har sagt fel. Att om jag var i vecka 19 nu ska den ju komma ca 16feb. Så hon måste ha sagt fel, för det stämmer med barnmorskan som gjorde utlraljud iallafall.



URL: http://norbergcaroline.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?