Fortsätta trots allt
Publicerat den

Efter dagens prestation på träningen tar jag tillbaka det jag sa i föregående inlägg. Jag tänker INTE sluta med innebandyn efter att jag fått barn. Det gick så bra på träningen idag att jag insett att jag inte kan ge upp allting bara sådär. Jag har gråtit så många tårar då jag längtat så mycket efter att få spela igen. Jag kan inte bara ge upp allting nu. Speciellt inte när det går så bra. 

Träningen var jätterolig och jag gjorde många bra räddningar. Jag har några märken på armarna, men det ska man ha. Då vet man att man gjort det man ska. Jag tycker att det vad jätteroligt när vi gjorde olika övningar istället för att spela. Det gick såklart bra när vi spelade, men det var speciellt roligt när vi gjorde alla övningar. Jag fick beröm av en karl som brukar vara där. Nu vet jag inte vad han heter, men ändå. Jag fick lite beröm av deras tränare och några i laget. Jag försökte att ge så mycket beröm jag kan, men det är inte alltid folk hör när man har hjälmen på. Jag försökte iaf att ge så mycket beröm till de andra jag bara kunde. Alla var jätteduktiga idag.

Just nu är jag lite förvirrad eftersom jag både vill ha barn och spela innebandy. Jag vet att jag kan få allting att gå ihop. Jag tror att det kommer att gå jättebra. Frågan är bara hur länge jag får träna innan jag måste kliva åt sidan för säsongen. Det visar sig. Just nu tänker jag njuta av timmarna på innebandyplanen.



Anonym

Vänta med att skaffa barn då!



Du lever bara en gång! Det blir mycket jobbigare med barn! Även om barn är helt underbara :)



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?