Fetknopp
Publicerat den

Igår skulle jag prova mina favoritjeans, men fick en chock när jag drog på mig dem. Jag fick inte på mig dem över rumpan! Jag visste att jag gått upp så mycket att jag inte kunde knäppa knappen, men inte visste jag att jag gått upp så mycket att jag inte ens får över byxorna över rumpan. Varningsklocka! Det roliga är att det (enligt lapparna) skiljer en storlek mellan byxorna jag har nu och mina favoritbyxor. Bullshit säger jag bara. Jag har iaf nått rätt vikt när jag kan komma i de byxorna igen.

Sen har jag hittat jättefina kläder på internet som jag vill köpa, men som jag inte kan inhandla förrän jag gått ner i vikt. Jag har inte de rätta formerna för de kläderna just nu. Vilka kläder det är kan ni som är vän med mig på Bilddagboken se.

Det ska bli spännande att se hur lång tid det kommer att ta innan jag når min målvikt. Jag hoppas på att jag har gått ner 13kg till januari, men jag tror inte att det kommer att gå så snabbt. Vi kan inte göra annat än att hålla tummarna.


Jag kommer visserligen att träna 7 ggr/vecka, men jag ska försöka att inte ha så stora förhoppningar. Så länge jag kan bära bikini nästa sommar utan att skämmas är jag nöjd.



Sanna

Yess fast en annan tjej fick sengångaren i ice age så hade hellre bytt med henne.. :/



URL: http://trottoarblomma.blogg.se/


Carro med bebis i magen ♥

Börja INTE med 7 gånger i vecka då kommer du garanterat att tröttna fort.



URL: http://norbergcaroline.blogg.se/




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?