Äckliga hundjävel!
Publicerat den

Dagen har varit piss eftersom jag har varit på ganska dåligt humör pga. min vikt. Har haft både ångest och varit deprimerad. När jag trodde att dagen inte kunde bli värre hade jag fel: Jag hade precis varit på Ica Kvantum och handlat lite kvällsmat. När jag kom till trappuppgången såg jag att grannen (hon som bor under) var påväg ut med sina hundar, så jag skulle hålla upp dörren åt henne/dem. När de gått ut på gården och jag är påväg in i trappuppgången skäller honan åt mig. När jag ska ta första steget in i huset hugger hon mig rätt i häcken! Eftersom jag inte vill vara en otrevlig granne gick jag bara in utan att säga någonting. Jag hade lust att ge henne en ordentlig utskällning. Visst, hennes hundar (schäfrar) är jättesöta, men honan är livsfarlig! Hon skäller så fort någon går förbi och nu högg hon också. Tänk om jag hade haft ett barn med mig. Då hade jag sett till att någon kommit och hämtat honan. Hanen är jättesnäll, men det beror nog på att han är så gammal och inte orkar röra en fena.

Jag fick en liten inre blödning på höger skinka och ett blåmärke strax nedanför. Som tur var gick det inte hål eftersom jag hade jeans på mig. Det gjorde ont i början och ömmade ganska rejält, men nu är det inte så farligt. Får se hur det känns imorgon. Just nu är jag bara så jävla förbannad. Har man inte pli på sina hundar ska man fan inte ha några!





sara

ååh det där lät inte kul.. håller med dig, kan man inte ha pli på sina hundar så ska man fan inte ha några! hundar ska lyda, inte hugga efter folk ;s



URL: http://schniii.blogg.se/


Sara Hagelberg

Du skulle ha sagt till på en gång !

Det där är ju inte alls bra :O !



URL: http://thesweetyangel.blogg.se/


Emma

Jag hade anmält på en gång. jag är inte den som håller käften! äckliga hundjävel. men hoppas att de inte blir värre bara. kram



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?