226 dagar <3
Publicerat den

Idag skulle du ha varit 226 dagar gammal, alltså 7 månader och några dagar. Det känns tungt, men jag vet att jag tog rätt beslut för bådas del. Det hade varit jobbigt för oss alla om du kommit till världen även om du var önskad och efterlängtad från min sida. Hade du varit hos mig idag hade både ditt och mitt liv varit väldigt komplicerade, vilket kanske inte hade varit den bästa starten för dig. Eftersom din far är den har är finns det ingen annan än honom att skylla på. Jag vet att aborten var mitt beslut, men anledningen till beslutet var hans beteende. Man gör inte som han gjorde.

Han påstod att jag var hans själsfrände, men varför gjorde han mig då illa? Hade jag behållit dig hade du också farit illa vilket jag aldrig hade tillåtit. Många säger att jag hade kunnat ordna besöksförbud och ensam vårdnad, men vad är det för start i livet? Jag anser att ett barn har rätt till båda sina föräldrar för att få en bra uppväxt. Hade jag behållit dig hade du aldrig fått träffa din pappa. ALDRIG!

Det känns tungt att tänka tillbaka på allting. Vad det är jag faktiskt har gjort. Jag ångrar dock inte att jag valde att göra abort. Jag ångrar hela graviditeten. Jag skäms nå otroligt över att jag blev gravid från första början, men vad gör man när man inte kan tänka klart i den situationen? Jag är glad att jag har lärt mig av det som hänt.

Jag hoppas att han skäms över det han har gjort. Det är oförlåtligt. Jag kan lära mig att leva med det som hänt, men jag kommer ALDRIG i hela mitt liv att förlåta honom. Han förtjänar inte min förlåtelse hur mycket han än ber om den. Det spelar ingen roll om han så får hjälp och blir en bättre människa. Det tar inte tillbaka det han har gjort.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?