Viktnedgång
Publicerat den

Idag tänkte jag att jag skulle ta en bild på hur mycket jag gått upp i vikt. Eftersom jag inte har några bilder på min kropp tänkte jag att jag skulle ta en bild på mina jeans. Jag lade därför mina minsta favoritjeans och lade dem brevid jeansen jag använder nu. Mina favoritjeans kunde jag ha fram till i maj, sen växte jag ur dem pga. att jag började gå upp i vikt.

Snacka om att jag fick en chock när jag såg bilden! Jag visste att jag gått upp mycket, men inte så mycket. Jag har gått upp 6kg sen jag blev tillsammans med Björn. Inte visste jag att bara några kilon kunde göra så stor skillnad.

Jag pratade med en kompis igår och han sa:"Fan vad smal du har blivit!". Smal? Titta på bilden så får ni se att jag inte har blivit smal. Nu förstår ni säkert varför jag har ångest över min vikt. Jag är nästan lite avundsjuk på karlar som lägger på sig på magen. Varför ska vi kvinnor lägga på sig på lår och rumpa?

Efter att ha sett bilden kom väckarklockan för mig. Jag har nu letat fram några övningar till lår och rumpa som jag tänkte utöva för att se om jag kan få bort lite fett. Jag tycker personligen att det är lättare att få bort fett runt magen, så därför tänkte jag koncentrera mig på att få bort fettet runt rumpan ocn låren eftersom det är där kilon har hamnat (80%).

Jag tänkte först börja med dessa övningar dagligen. För ett tag sedan pratade jag med en kompis som också vill gå ner i vikt och vi bestämde oss då för att skaffa utrustning så att vi kan träna hemma. Just nu har vi inte råd att köpa in några redskap, så jag får klara mig utan. Jag tänkte börja redan idag. Det är bestämt att jag ska göra mina övningar när jag har tråkigt istället för att sätta mig vid datorn. Är jag ensam hemma kan jag gå ut på en promenad eller nåt. 

För ett tag sedan var jag inne i Magdalena Graafs blogg och läste om att hon provat smoothie från Naturdiet och det var tydligen väldigt effektivt eftersom hon var mätt i flera timmar. Jag tänkte därför prova det själv och se om det fungerar. Jag kommer iofs inte att börja med det förrän i januari eftersom vi inte har råd förrän då. Om jag dricker 2st smoothie om dagen kommer det kosta lite över 1000kr/mån. Så nu gäller det att jag ligger i med mina övningar tills jag kan börja med smoothies.




..

Du vet att INGEN bryr sig



URL:




Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?