Varför har du inget jobb?
Publicerat den

För er som undrar varför jag inte skaffar ett jobb innan Björn och jag skaffar barn så beror det först och främst på att jag inte har något slutbetyg och har därför väldigt svårt att få jobb. Jag har sökt uppåt 70st jobb det här året och har bara fått ett. Jag tänker dock aldrig arbeta som telefonförsäljare igen. Mitt psyke klarar inte av att ringa till folk och försöka pracka på de saker samtidigt som de säger att jag kan dra åt helvete. Jag vägrar ta det.

För det andra så kommer jag att börja plugga på komvux i januari då jag känner att jag måste ha ett slutbetyg. Ju snabbare jag får ett slutbetyg desto snabbare kan jag börja plugga på universitetet.

Jag skulle gärna börja jobba, men i dagens samhälle är det svårt att få jobb. Jag har försökt att ringa runt, men det är ingen som behöver folk. Jag har sökt några jobb den senaste tiden, men har fått avslag på alla. Idag sökte jag t.ex. ett jobb på Bauhaus, men det handlar om endast 10 timmar/vecka. Jag sökte även ett jobb på Ur&Penn, men jag tror inte att jag får det eftersom jag inte har någon erfarenhet av den branschen. Jag har även sökt ett jobb på ett café. Där har jag lite mer erfarenhet.


Det skadar inte att söka iaf.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?