Utbildning
Publicerat den

Nu har jag börjat fundera över det här med universitet. Idag var jag inne och tittade på vilka olika utbildningar det finns i Göteborg. Jag ska ju läsa dietistprogrammet där (eftersom utbildningen bara finns på tre orter i Sverige: Umeå, Uppsala och Göteborg), men jag vill även bli personlig tränare. Jag upptäckte att det finns en personlig tränar-utbildning på samma skola. Den utbildningen omfattar endast 11 dagar, så det går tydligen väldigt snabbt att gå den utbildningen vilket är bra.

Björn tyckte att jag endast skulle gå den utbildningen så att vi slipper flytta till Göteborg. Det roliga är att jag vill gå båda utbildningarna. Jag vill kombinera dietist med personlig tränare. Man får läsa lite grann om kost på personlig tränare-utbildningen, men inte i den utsträckning som jag vill. Därför vill jag gå båda utbildningarna.

Dietistprogrammet omfattar 3 år, vilket inte gör någonting för mig. Hur vi löser det med boende kan vi ta när det är aktuellt och vi sett att jag kommit in. Först ska jag läsa på komvux och få ett slutbetyg så att jag är behörig till utbildningarna jag vill gå.

Jag är väldigt motiverad till att gå båda utbildningarna och det ska bli väldigt roligt. Jag riktigt längtar. ☺





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?