Naturdiet
Publicerat den

Idag provade jag Naturdiets päron och kiwismoothie. Jag trodde att den skulle smaka bra, men den var så förbannat äcklig. Den var sur och sliskig vilket resulterade i att jag blev illamående. Jag funderade därför på om jag skulle ta en annan smak, men eftersom smoothien var så äcklig köpte jag istället en shake med chokladsmak. När jag skulle smaka den blev jag lite rädd att även den skulle vara äcklig, men den var faktiskt god. Den smakade som chokladglass, fast i flytande form.

Jag har därför bestämt mig för att jag ska börja med denna shake i januari. Den kommer att pryda vårat kylskåp tills jag nått min målvikt. Björn kommer såklart inte att börja med shakes, utan har får fortsätta som vanligt.

Som ni såg på bilden över min viktuppgång skulle jag se galen ut i bikini, så mitt mål är att komma i en bikini i sommar utan att skämmas över min kropp. Förhoppningsvis hinner jag gå ner tills i sommar eftersom jag tänkte att Björn och jag skulle åka upp när han har sommarlov (en vecka i juli). Vi behöver inte vara uppe hela veckan, men över någon dag iaf. Jag har inte badat ordentligt sen jag var tillsammans med Rasmus, så jag tycker att det är dags nu. Jag har inte visat mig i bikini sen sommaren-06 då jag var på Rookie Camp i Falun. Därför har jag bestämt mig för att jag ska komma i en snygg bikini till i sommar.

Jag tänkte att jag skulle börja med en viktkurva när jag börjar med dieten, eller bantningen. Kalla det vad ni vill. Det borde inte ta så lång tid att gå ner 13kg om man jobbar hårt. Som det ser ut nu kommer jag att träna väldigt mycket. Det kommer dock att vara lätta pass som jag gör hemma. Det enda som är ansträngande är innebandyn, men så ska det vara. Innebandy ska vara jobbigt. Det är hela grejen.






Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?