Mörbultad
Publicerat den

Efter ett skönt träningspass igår känns det idag som att jag blivit överkörd av en ångvält. Jag är öm i hela kroppen och får ont bara jag rör mig lite försiktigt. Jag visste att jag skulle ha träningsvärk, men inte såhär mycket. Det avskräcker mig dock inte eftersom jag vill fortsätta att träna. Jag har bestämt mig för att endast göra övningarna 1ggn/dag istället för två nu i början så att kroppen hänger med. Det var 2 ½ år sedan som jag tränade hårt sist, så det är nog bättre om jag tar det lite lugnt i början. 

Dagens schema består av att gå och hjälpa till på F14's träning, precis som i onsdags. Jag tänkte ta med mig lite nya övningar som förbereder dem inför spel. Jag och Sophia (en spelare i mitt lag som tränar med dem) har märkt att de är jätteduktiga när de tränar övningar, men när de ska spela går det åt andra håller. Det ser inte alls bra ut. Därför tänkte jag se om jag kan hitta några övningar som hjälper de när de ska spela.

Sen ska jag såklart ladda inför imorgon. Har jag fortfarande träningsvärk så dör jag inte om jag inte får spela. Det hade varit kul om jag fick spela igen, men säsongen har precis börjat och jag vet att jag kommer att få mer speltid. Jag ska ladda den här gången så att jag är bättre förberedd än jag var förra hemmamatchen. Var inte alls beredd på att jag skulle få hoppa in, så jag tänkte ladda den här gången för säkerhets skull.





Ni får gärna kommentera, men tänk då på vad det är Ni skriver. Påhopp och nedlåtande kommentarer görs inget besvär utan raderas omedelbart!


NAMN
 

MAIL


URL





Spara?